Denne side er dedikeret til vores store (ikke af vægt) idol Erik

Åh Erik jeg husker stadig dengang jeg mødte dig for fire minutter på den tyske autobahn, lidt nord for Svenstrup. Dine lokker var så gyldne og lange, og måden du kastede med svenske håndbøger på, fik mig til at dåne. Jeg nåede aldrig at spørge dig om du tændte på seksuelt forstyrrede hamstre, eller fransk Dijon-sennep i en pølse af elfenben. Jeg nåede heller aldrig at måle din hårlængde, men jeg gætter på omkring 100km (eller 51,7 cm).  Ser du denne side min underskønne husbond så kontakt mig på www.mentally-disturbed.com/crazydaizy eller bare "oldandnastymamma" i chat-menuen.

 

ÅHHH hvor jeg tror du nyder dine sociale tidspunter på Aalborghus Gymnasium, det minder mig om min ungdom. Jeg gik ganske vist på industrifiskeriskole i Peru, men fisk kan med tiden lære at kommunikere, de morsede indviklede koder med deres kapilærnet.

Jeg har prøvet at portratere dig og jeg mener at dette ligner nogenlunde eftersom det er lavet af et halvpunkteret krucifiks med harpiks som farvelade

Please call me soon, i miss u <3 Erik <3

 

 

Copyright 2003.1.8  5.10 AM from the makers of  the directors of "Perhaps I was born in a dandelion, but that doesn't explain the 46 penguins which arrived from northern italy yesterday, an by the way, has anyone seen my pillow" and "Giant psycho moster"

 

 

MEGET GRYN Helst OTA solgryn