Drinks

En lang række spændende dinks er i tidens løb blevet opfundet i Mocca Crew. Her finder du en list eover dem, der ikke er forsvundet i druktågerne igen. Der tages INTET ansvar for de ganske givne negative konsekvenser af at intage disse drikke.

Længere nede finder du en oversig over Mocca Crew's anmeldelse/test af forskellige Colafabrikater.

Slud

Denne sprudlende og simple drink blev opfundet under snestormen anno 2007. Prøv den og du vil ikke blive skuffet!

Harding Special

Denne gemene drik fandt Niels på. Rygter siger at flere mennesker spontant er eksploderede efter indtagelse

Body-til-Silas

Opfundet af Silas fra Da Vinci mysteriet opfandt denne drink mens han påspændte sit Cilicebælte.

Mocca Max

Denne drink, opfundet af Mads gør dig både beruset, frisk og ganske dårligt tilpas:

Eriks Bedste Sherry

Der ligger en længere historie bag Sherry'en og den følger her: Store dele af Mocca crew, nærmere bestemt Niels, Mads, Erik og Jeppe, dinerede på en fornem restaurant søndag aften. Hvilken restaurant vi nød gastronomiske eksplosioner på får ingen andre at ikke at vide; I kunne bare møde op - desuden har I heller ikke råd, for knejpen var fornærmende fornem.

Vi sad altså her på det udmærkede spisested og nød vores mad og kom ind i en diskussion, som dannede unge sofistikerede universitetsstuderende nu engang har en tendens til, når boblevandet stiger dem til hovedet og maden lægger sig blidt i mavesækken. Diskussionen, som blev holdt i et moderat og høfligt toneleje, bragede frem og tilbage som kanonkugler i Slaget på Redden og handlede det ene nu om erkendelse, epistemologi og ontologi og det andet om hvilken Sherry man nu, som en raffineret ung Yuppie, foretrækker. Konklusionen blev at Erik nærmest forventer det umulige hvad Sherry angår - et træk ved ham som vi andre finder fornærmende snoppet og gement tiltrækkende. Her kommer i hvert fald processen, som en Sherry bør gennemgå, inden Erik vil lade den glide blidt ned gennem sin gane, som børn på vandrutschebanerne en tidlig junimorgen i fårup:

Sherry'en skal være lagret i store egetræstønder af egetræ så gammelt at tollundmanden ligner en teenager ved siden af. Efter at drikken har været lagret her i en dekade skal væsken placeres i et kar af titanium, som placeres en afstand på 2 meter over et bål af kastanjetræ fra Rhone-dalen. Her røges sherry'en indtil en blid røgsmag kilder i ganen, som en blid eftersmag af stegte kastanjer. Dernæst skal dyret Castor Castoridae gurlende smage på væsken, drikke den og kaste den op som føde til sine unger. Disse skal drikke væsken, urinere på figenblade fra nærorienten. Figenbladende med den assimilerede væske mases i en morter af karbon og placeres i en foodprocesser hvori det hele laves til en plantesmothie. Denne smoothie destileres to gange hvorefter den filtreres gennem Fidel Castros ynglingskasket, og derefter inddampes den imens en blond trappistnonne spiller Mozarts "Haffnersymfonien" nøgen på en forgyldet harpe. herefter hældes det direkte i Svendborgs kloaksystem, hvor det senere bliver udvundet ved renseanlæget. Herefter tilsættes en anelse spidskommen plukket på vintersolhvervet af en mand, hvis navn starter med "N", og for at forbedre smagsoplevelsen yderligere neddyppes en paperbackudgave af H.G. Wells "Tidsmaskinen" i ligepræcis 43,2 millisekunder i blandingen.

Smagen er allerede nu væsentligt forbedret, men Erik er en sand kender og siger kun ja til det allerbedste, så sherryen har stadig en lang vej før at den er fuldendt. Den skal nu lagres 2-5 timer afhængigt af årstiden i Barsebäcks reaktor 2, hvilket i den grad giver en mere rund, fyldig og spids smag. Derudover skal beholderen i hvilken, sherryen opbevares poststemples i Beirut, have assyl i Congo og visum i Norge før den kan transporteres videre til det sydlige Kina hvor den hældes ud over rismarkerne få dage før de skal høstest. De høstede ris mases så og gæres i en trykbeholder af polonium-210 hvorefter blandingen smages til med oktan 93 Shell V-Power Ultra Max Plus. Derefter skal blandingen transporteres til en større kvægdyrsfarmer, hvor den hældes på en mælkejunge fra 1. verdenskrig. Her lagres den så i 22.000 år, hvorefter den hældes på flaske og sælges fra udvalgte 7-11-kiosker.

Colasmagning

Så blev det endelig til noget. Mocca Crew afholdte deres colasmagnings-arrangement, hvis primære formål var at teste colaen på det danske marked. Testen blev konstrueret således at ingen vidste hvilken cola de drak af og derfor gav de, uafhængigt af "brand", karakter til hver af de ti testede colaer.

Nu tænker i sikkert: jamen hvorledes kunne det lades at gøre? Var der en der ikke deltog i testen? Eller var en helt sjette mand involveret? Det er så simpelt at vi på skift hældte colaen op i nogle bægre og noterede på et lille stykke papir, hvilken cola vi fyldte i hvilket glas (de andre var ikke til stede mens dette skete). Dernæst gemtes papiret væk og en ny mand blev sendt op og markerede bægrene med numre (igen i enrum, så colakyperen ikke så hvilke glas der fik hvilket nummer). Så fordeltes glassene mellem medlemmer og i komplet stilhed voterede vi. Voteringen foregik efter, den snart forældede, trettenskala - en skala vi følte os hjemme og derfor valgte. Dette kørte over tre gange indtil de ti colamærker var smagt. Dernæst afsløredes hvem der havde givet hvilke colaer hvilke karakterer.

Resultaterne blev således:

Placeringsoversigt:

NumerColaens navnMocca's vurderingNormaliseret
1Coca Cola8.2010
2Harboe7.809
3Coop Cola7.669
4Jolly7.609
5Pepsi7.609
6Landkær7.208
7Freeway6.928
8Freeway Light6.808
9River4.806
10Naturfrisk (økologisk)3.403

Konkurrencen

Ved siden af kørte vi en lille konkurrence som handlede om hvem der kunne gætte flest rigtige colamærker. Vinderen af denne blev Jeppe, men han er også den mest cola-drikkende af de seks og derfor undrer det egentlig ikke nogen. Dette fremgår af den nedenstående oversigt:

Samlet oversigt:

NummerColanavnJeppeMadsDmitriErikNielsGNS
1Freeway877.366.36.92
2Landkær966787.20
3Naturfrisk (øko)353333.40
4Jolly886797.60
5Pepsi678897.60
6River535564.80
7Harboe887887.80
8Freeway Light5751076.80
9Coca Cola11578108.20
10Coop Cola96698.37.66
GNS7.26.26.037.17.466.80
Rigtige63123


Det skal lige siges at Erik gav højst karakter til en cola-light, men valgte, efter han fandt ud af hvilken cola han havde givet den højeste karakter, at ændre mening; så påvirket er han af "branding".

Ølsmagning

Vi har også en gang haft ølsmagning. Jeppe nægtede at være med fordi han ikke kunne lide øl. Niels gættede en rigtig, mens Dima, Erik og Mads gættede nul rigtigt. Fordelt på karakterer var resultatet forbløffende:
Ølnavn Vurdering
Slots 7,50
Carlsberg 7,25
Dansk 7,25
Tuborg 7,00
Ren Pilsner 6,75
Heineken 6,75
Vip 6,25