Om Mocca Crew

Her finder du informationer om gruppen, dens medlemmer og 'prospects' samt om hvordan man kan blive optaget.

Mocca Crew er en loge bestående af de fem medlemmer Erik, Mads, Niels, Dmitri og Jeppe. Desuden har logen lige pt. en aspirant Lasse, som forsøger at blive optaget. Logen har dog strenge krav til optagelse og før man kan blive indviet i alle vores logehemmeligheder må man bevise hvad man dur til. Nogle af optagelseskravene er publiceret her på siden, men ikke alle ritualer tåler offentliggørelse da de enten er for dystre og ondskabsfulde eller simpelthen bare uforståelige for den almene mand. Vi betragter desuden vores optagelsesproces som delvist en eksamen med forberedelsesmidler og delvist en uden og derfor må aspiranten ikke på forhånd kende til alle tests og ritualer.

Stiftelse

Mocca Crew blev oprindelig stiftet af de fem nævnte medlemmer, men ingen ved egentlig hvorfor eller med hvilket formål logen blev oprettet. De fem medlemmer mødte alle hinanden på Aalborghus gymnasium (de gik endda i den samme klasse - det havde du nok ikke regnet ud hva?) og gennem de tre år på gymnasiet udviklede "de fem" (ikke dem fra bøgerne) en slags klike. I denne klike udviklede der sig en række fællesinteresser. F.eks. dannede tre fra kliken på studieturen i 2.g et band ved navn "Høj Bambus" som blev berømt/berygtet på gymnasiet for deres noget kun aggressive dødsmetalsang "Dø Panda". Ydermere begyndte kliken at samle idéer til at lave en film og producerede til klassens morgensamling i 2.g mockumentary "Cykeldima" som handlede om en russers rundtur og oplevelser i det smukke Danmark. Kliken var altså en slags kreativ tænketank hvor ideer kunne føres ud i livet og samtidig en samling af venner som hyggede sig og morede sig sammen.
I løbet af 3.g lavede de filmen "Osnabrück", som er et postmoderne potpourri af små klip og sketches inspireret af "Casper og Mandrilaftalen". Til afslutningsmorgensamlingen i 3.g lavede vi en serie af reklamer som vores bidrag til underholdningen. Disse er den hidtil nyeste udgivelse fra Mocca Crew, men vi arbejder pt. på endnu et afsnit af Osnabrück.

Etymologi

Hvornår præcis logen fik navnet Mocca Crew ("Mocc@ Cr3w"), er der heller ikke rigtigt nogen, der ved. Hele Mocca-konceptet startede egentlig med at Dmitri blev kaldt for Mocca-Dima, et slags øgenavnsderivat fra Mocca Djimah, en kaffebønne, der blev reklameret for på TV. Mocca-kaldenavnsflippet udviklede sig fra bare at omfatte Dmitri til også at omfatte os andre og pludselig en dag kaldte vi os selv for Mocca Crew. Vi etablerede desuden i 3.g, som reaktion på kantinens høje priser, et Mocc@-skab, hvori vi havde proviant til de hårde timer på gymnasiet. Mads blev valgt som regnskabsfører for Mocc@-skabet og når skabet var ved at være tomt, købte den, som havde langet mest til sig af godterne, ind. Skabet indeholdt alle slags roulader, skærekage, bestik til en leverpostejsfråder (toastbrød og varm leverpostej fra Spar), Jolly Cola ad libitum, rainbow cookies og andre små snacks man kunne proppe sig med i pauserne. Skabet var i gymnasietiden skyld at flere logemedlemmer smaskede højlydt i timerne eller kom for sent grundet et lidt for stort stykke skærekage. Mht. til at etablere et Mocc@-skab på Aalborg universitet, hvor alle logemedlemmerne fra 1.september 2006 går (nogle skulle lige have et fjumreår som Bertel Haarder så flot formulerer det) arbejdes der lige nu på det. Det har hidtil været umuligt pga. nogle gik på basis i vestbyen, mens andre gik på campus i østbyen.

Vil du vide mere om Mocca Djima-bønnen, hvorfra vi fik vores navn, og om vores navn så læs videre, ellers spring videre til næste afsnit.

Kaffe stammer oprindeligt fra Etiopien. Ordet kaffe kommer af Kaffa som er en region i Etiopien hvor kaffebuske gror vildt. Mokka er et navn som ofte forbindes med etiopisk kaffe. Navnet har sin oprindelse i fra udskibningshavnen i Mocha i Yemen som var en central havneby i mellemøsten i 1500-tallet. Mokka er i daglig tale blevet en benævnelse som vi benytter om alt kaffe og det behøver ikke nødvendigvis at være den småbønnede kaffe fra Etiopien, som det egentlig oprindeligt betegner. De mest kendte kaffedistrikter i Etiopien er Djima, Harrar, Limu, Sidamo og Yrgacheffe.Lige Nu

"Hvad laver vi så i Mocca Crew?" ville nok være det mest oplagte spørgsmål lige nu? Der er ikke noget let svar på det spørgsmål, for det varierer meget. Vi laver film sammen, såsom Osnabrück, vi går til koncerter sammen (vi var til Bloodhound Gang koncert i Århus i maj), vi ser film sammen i "Biotex", de studerendes filmklub i Aalborg, vi mødes og hygger og får noget kiwiaperitif og Mümmelmann og laver en masse andre sjove (synes vi i hvert fald selv) aktiviteter. Derudover er der en helt række logehemmeligheder som vi ikke kan afsløre.

Medlemmer

Erik

Jeppe

Dmitri

Mads

Niels

Optagelsesritualer

for at blive optaget i gruppen skal man gennemføre følgende testsFor tiden har vi følgende aspirant:

Lasse

Billede af Lasse